sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Pala metsää olohuoneeseen





Tehtiin poikien kanssa pieni metsäinen asetelma olohuoneeseen. Kerättiin oksia, pikkasen sammalta, käpyjä ja muutama mustikanvarpu samalla kun tapasimme mummun ja paapan meidän läheisellä hiekkakentällä. Jotenkin on niin outoa ja inhottavaa kun emme saa tavata mun vanhempia ollenkaan normaalisti. Poikieni elämään mummu ja paappa on kuulunut paljon, joten muutos on iso meille. Onneksi videopuheluita pystyy soittamaan ja muutaman kerran olemme nyt nähneet tässä meidän lähellä hiekkakentällä niin että olemme pitäneet kunnon turvavälin. Jotenkin pelottaa, että tämä korona jatkuu ja jatkuu vaan.

Mutta takaisin aiheeseen...

Metsästä keräämiemme tarvikkeiden lisäksi otin vanhan jäätelöpurkin, joskus aikanaan ostamani kukkasienen, sanomalehteä, hiekkaa, kiviä, narua, vähän multaa ja muutamat siemenet.


Muotoilin ensiksi kukkasienestä sopivan kokoisen ja upotin sen purkkiin. Sitten lusikalla kaiversin kuopan johon laitoin multaa sekä maissin siemeniä (ei hajuakaan onnistuuko minun ideani että tuohon kasvaisi maissinvarsia, mutta testaan jos onnistuu). Ja sitten vaan asettelin oksia, sammalta ym mielen mukaan. 

Lopuksi päällystin rasian sanomalehdellä ja naru vielä ympärille. Ja niin asetelma onkin valmis


Me ollaan aiemminkin tehty tälläisiä minipuutarhoja. Olimme minä, Emma ja mun pojat ihan kurssilla aiheesta. Tämä on idea vaikka äitienpäiväksi. Linkit aiempiin asetelmiin: http://kiemuralla.blogspot.com/2017/04/miniatyyripuutarha-ja-vinkki.html, http://kiemuralla.blogspot.com/2017/05/miniatyyripuutarha-vol-2.htmlhttp://kiemuralla.blogspot.com/2018/09/piristysta-tyopaivaan.html



Tässä kuvassa asetelma olohuoneessa. Vieressä näkyy melko uusi valokuvateos. Jos ette muista aiemmista jutuista niin minä RAKASTAN valokuvia💓








 Siinä tarvikkeita keräillessä luonnossa, toinen poika teki käpylehmän...kyllä noilla pojillakin mielikuvitusta löytyy. 

Rentouttavaa sunnuntaita💜




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti