perjantai 16. helmikuuta 2018

Kahdet housut ja yksi kravatti käyttöön

On ollut jotenkin nihkeetä ompelussa, en tiedä mistä johtuu. Nyt onneksi into taas löytynyt. Tein muutama viikko sitten yhden käsilaukun laivareissulle ja nyt tein mekon vanhoista housuista.


Valmis työ


Tarvikkeet
En edes tiedä mistä kyseiset housut ovat minulle aikanaan päätyneet, toiset olivat ohuet vakosamettihousut ja toiset tais olla puuvillahousut. Kummatkin niistä olivat miesten kokoa.
Kravatit ostin kierrätyskeskuksesta 0,50€/kpl. Ostin samalla kolme kravattia, kun en oikein tiennyt kuinka aion mekon koristella niillä. Mulla on suunnitteilla muitakin kravatti projekteja joten ei haittaa vaikka nyt tuli käytettyä vain yksi kravatti.

Mekko työn alla

Lähdin tekemään mekkoa sovitusnuken päälle sovittamalla, onneksi nukke on suunnilleen minun kokoinen. Kun sain sopivan muodon niin välillä aina testasin myös mekkoa päälläni.
 Muotolaskoksia laitoin hassuihinkin paikkoihin. Eipä tuolla niin väliä koska mekko istuu nyt päällä yllättävän hyvin ottaen huomioon, että sovitin itse itselleni sitä. 

Kravatti koriste on samalla myös pieni tasku
Valitettavasti kuvat eivät ole kovin tarkkoja mekosta, oli haastavaa saada hyvää kuvaa missä myös yksityiskohdat näkyvät.
Nyt pitää keksiä bileet jossa voin pukeutua tähän asuun :)
Kyllä se ompeluinto tästä tais taas tulla...nyt vaan pitäisi keksiä ne hyvät ideat ja alkaa hommiin.

Tuntuu että energiaa on paljon paremmin nyt kun päivät ovat jo huomattavasti pidentyneet. Vielä kun saadaan perhe terveeksi flunssasta.

Ihanaa hiihtolomaa kaikille joilla sellainen on :)
Tässä vielä kuva laukusta jonka mainitsin tekstin alussa. Väsäsin sen laivalle pika pikaan, kun totesin etten omistanut kivaa käsilaukkua ;)2 kommenttia:

 1. Kaunis mekko tuli. Itselläni on kassillinen krakoja kun suunnittelin tekeväni vaikka ja mitä nisitä mutta enpähän ole saanut aikaiseksi mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mulla kanssa suunnitelmissa kravateista vaikka ja mitä, mut saa nähdä tuleeko tehtyä.

   Poista