lauantai 17. helmikuuta 2018

Kravatista jotain uutta

Eilen koristelin mekon vanhalla kravatilla ja tänään päädyin sitten tekemään yhdestä kravatista jotain ihan muuta.

Minulla usein käy niin että työtä tehdessä keksin kaikkea mitä teen, joten valokuvat ideoista yleensä jää ottamatta.


Tässä osa tarvikkeista mitä käytin


Pinterestissä olen nähnyt kaikenlaisia töitä mitä on kravateista tehty. En nyt kaivellut ollenkaan malleja mitä tehdä, vaan yritin miettiä itse mitä yhdestä kravatista voisi saada aikaiseksi.




Lompakko



Ensimmäisenä tuli mieleen pieni lompakko. Edellisistä projekteista oli jäänyt pieniä magneettinappeja, jolla tein kiinnityksen. Ongelmaksi vaan tuli kun magneetinappin kiinnitykseen tulee käyttää jotain tukikangasta jotta nappi varmasti pysyy eikä riko varsinaisiat kangasta niin kravatin silkkikangas ei taas oikein silittämisestä pidä...mutta kun tuotos oli tulossa omaan käyttöön niin rohkeasti vaan silitin. Kyllä lopputuloksesta huomaa, että kangas vähän kärsi.












käsikoru



Kravatin toisesta päädystä tuli sitten käsikoru. Ei muuta kuin leikkasin sopivan pätkän kravatista ja tein siistin ompeleen katkaistuun päätyyn. Napia etsiessä tajusin, etten ole vuosiin tehnyt napinläpeä. Tästä syystä oli pakko yksi napinläpi harjoitelle ennen varsinaista napinläpeä. Taas sai olla tyytyväinen 30 vuotta vanhaan Husqvarnaan, napinläpi onnistui täydellisesti.













Hiuspanta kuvan ylhäällä

Vielä keksin, että kravatista tulee täydellinen hiuspanta. Vaikka mulle ei pannat oikein sovikaan niin kotona niitä usein käytän.

Vielä jäi sellainen levenevä kravatin pätkä käyttämättä, tänään ainakaan en siitä keksinyt mitään. Olisiko ideoita???
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti