lauantai 3. marraskuuta 2018

Minä osasin...

Aikoinaan on tullut tehtyä muutamat kirjoneulet, mutta ikinä en ole oikein päässyt sinuiksi sen kanssa. Aina jotenkin kuvio ollut epätasaista. Tänä syksynä ihana ystäväni pisti minulle haasteen ja tilasi Pikku Myy villasukat jotka hän oli bongannut facebookissa. Löysin ohjeen Voihan villasukka facebook ryhmästä, suuri kiitos ohjeen tekijälle. Lupasin yrittää tehdä sukat, mutta en luvannut lopputuloksen olevan täydellinen.

Ensimmäinen haste oli jos se, että yleensä neulon vilasukkia paksummasta langasta. Tähän sukkaan käytin Novitan Nalle lankaa. Alun takkuilun jälkeen työ rupesi etenemään rivi riviltä.


Pojat riehuu HopLopissa ja minä neulon

Sukkia tein monessakin paikassa, mutta ehdottomasti paras hetki tehdä niitä on koulussa tunnilla. Pystyn paljon paremmin keskittymään opetukseen kun teen käsitöitä samaan aikaan.



Sukat valmistui ja omistaja sekä tekijäon tyytyväinen lopputulokseen.

Olin itse todella yllättynyt, kun innostuin kirjoneuleen tekemisestä. Joten päätin tehdä myös itselle jonkinlaiset kirjoneulesukat. En löytänyt kivaa mallia mistä olisin suoraan tehnyt, joten yhdistelin Pinterestistä löytämiäni ohjeita.

 Tässä lopputulos:












Näissä villasukissa käytin lankana Novitan 7 veljestä lankaa, joten työ sujui paljon nopeammin. Koska itse päätin ohjeen ja silmukkamäärän, niin niissä olisi pikkasen hiomista. Laittaisin ainakin muutamia silmukoita lisää sukkaan, koska sukka on aika napakka ainakin minun jalkaan.

Kun tämä kirjoneulesukkian teko oli näin kivaa, niin pitäisiköhän joskus suunnitella ihan alusta asti ihan oma malli. Tätä voisi tässä neulomisen ja ompelun ohessa haudutella. 



Olethan huomannut kiEMuran facebook sivuilta meidän tulevat tapahtumat. Osallistumme kaksiin myyjäisiin, tulethan ostoksille ja moikkaamaan meitä. Tässä linkit tapahtumiin:

                           KiEMura Övre Nybackan joulumarkkinoilla




Tontut on jo liikenteessä.


            IHANAA PYHÄINPÄIVÄÄ!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti