perjantai 24. elokuuta 2018

Pojille paidat

En oo hetkeen tehnyt pojille vaatteita, kun ne ei enää oikein innostu mun tekemistä vaatteista. Mutta viime viikolla kun käväsin Eurokankaassa niin näin liian kivoja trikoo kankaita, joten oli ostettava yksiin paitoihin kankaat.





Kun kangaskauppaan menee pyörällä, niin voi hyvällä omallatunnolla ostaa enempikin kankaita. Pitsikankaista tuli fiftariasuun hameen alle housut, jos innostuu tanssimaan niin, että helmat nousee.
Onnistuin vielä suunnilleen tuplaamaan matkan kun pyöräilin. Se on niin eri ajaa pyörällä, kun on niin tottunut liikkumaan autolla.














Kaavan löysin vanhasta Suuri Käsityö lehdestä 4/2010. Malli oli alkujaan huppari, mutta vähän muokkasin kaavoja.

Näillä lähdettiin


Kankaan kuosi


Pojat tykkää usein pukea samanlaiset vaatteet päälle. Nyt tein paidoista vähän erilaiset. Sama malli ja samat kankaat, mutta silti erilaiset. 


Valmiit paidat


Pientä vääntöä pojat kävivät kumpi paita on kumman, mutta pääsivät sopuun ilman arvontaa. Nyt vielä toivon, että paidat tulevat oikeasti myös käyttöön.



🌻






Mä niin rakastan auringonkukkia. Helsingissä on ihanaa kun on peltoja joihin kylvetään auringonkukkia ja näin syksyllä niitä asukkaat saa käydä poimimassa. Minulla vielä onni, että näitä peltoja on pienen matkan päässä kotoa. Tässä asunnossa on tullut asuttua jo yli 7 vuotta, niin olen tainnut kaikkina näinä syksyinä käynyt poimimassa auringonkukkia.













IHANAA VIIKONLOPPUA !












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti