sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Rauhallinen viikonloppu

Onneksi tälle viikonlopulle ei ollut mitään suunnitelmia. On ollut ihanaa tehdä just sitä mikä huvittaa. Toinen poikakin tänään ilmoitti:" Vietetäänhän tänäänkin kotipäivä." En voi olla kuin tyytyväinen tuohon. Pojat touhuilee niin paljon keskenään, että minä saan touhuilla omiaan kunhan ruoka on sopivina aikoina lämpimänä.

Eilen tein nallen vanhasta verhosta, ohjeen jota vähän kyllä muokkasin löysin Pinterestistä. Nalle sai nimen Kalle (pojat nimesivät). Pojat vielä kehuivat, että nalle on hieno🐻🐾


"Hei olen Kalle-nalle."

Toinen projekti jonka aloitin on pitkät villasukat hyvälle ystävälle. Hänen toiveesta etsin hempeän värisen langan. Usein käytän Novitan 7 veljestä lankaa villasukkiin, mutta tähän projektiin niistä ei löytynyt sopivaa väriä. Selailin netistä mahdollisia lankoja ja löysin Adlibriksen Socki langat joissa oli muutamakin mahdollinen värivaihtoehto. Päädyin Socki plus lankaan.



Valitut langat
Toivottavasti osaan tehdä ystävälle mieluisat villasukat. Valmiista sukista voin niiden valmistuttua laittaa kuvia tänne.


Poikien kanssa aloitimme jäätelökauden perjantaina, aina se ensimmäinen jäätelö ulkona maistuu todella hyvälle. Toivottavasti kesästä tulee lämmin, jäätelökin maistuu silloin parhaalle.


Lähikaupasta jäätelöä
Seuraavana muutamana viikonloppuna onkin sitten menoja koko viikonlopulle. Ensi viikonloppuna lauantaina olen työharjoittelussa. Sunnuntaina menemme viettämään päivän Linnanmäelle, toivottavasti ilma suosii meitä. Sitten toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna pääsemme Pajulahteen touhuilemaan.





Ihanaa sunnuntaita kaikille, tehkää mahdollisimman paljon asioita mistä nautitte ja mistä tulette onnelliseksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti