perjantai 23. maaliskuuta 2018

Poikien vanhat paidat käyttöön



Meillä yllättäen pieneksi jääneitä vaatteita jää paljon, kun on kaksi samankokoista poikaa niin ei vaatteiden kierrätys perheen sisällä onnistu...siinä voikin miettiä kuin paljon rahaa menee vaatteisiin. Eipä enempää kiukuttelua tuosta, harvoin edes asiaa mietin. Tänään se nyt tuli pitkästä aikaa mieleen kun katseli pieneksi jääneiden vaatteiden määrää.

Mutta siis projekti minkä tänään tein oli poikien paidoista minulle kotoiluhousut. Nappasin vaan pinon vanhoja paitoja ja jonkin verkkareiden kaavan noin suunnilleen piirsin jostakin lehdestä. Kaava ei tullut sellaisenaa vaan muokkasin sitä. Suurin muokkaus oli se että yhdistin taka- ja etukappaleen sivusaunasta, näin sain paitojen kuvat parhaiten esille.

Kaava ja kasa poikien vanhoja paitoja



Lähdin kaavojen avulla hahmottelemaan miten laitan kankaita, halusin muutaman isomman kuvan ja muuten laitoin ihan satunnaisesti kankaita. Muutama kuosi on poikien ihan lemppari paidoista, ihanaa kun sain niille nyt uuden elämän. Pojatkin tuli muistelemaan, kun huomasivat mitä tein.









kappaleet leikattuina
Housut takaa


Kappaleet hurautin saumurilla kiinni toisiinsa. Mä niin rakastan saumuria...tai no välillä mä voisin kyl hettää sen ikkunasta ulos kun se kiukuttelee. Meistä on kyllä rouva saumurin kanssa tullut tässä muutaman vuoden sisällä ihan kavereita, ensimmäinen puolivuotinen oli aika haastavaa.

Housuihin laitoin vyötärökaitaleeksi resoria, sitä löytyi myös vaatekaapin kaaoksesta.



Housut edestä

 Tässä ihanat kotoiluhousut mun päällä (aina yhtä kauheeta katsoa omia kuvia, mutta kyllä vaate aina näyttää paremmalta kun se on jonkun päällä). Haastavaa on noita kuvia ottaa, kun pyydän poikia niitä ottamaan niin muutaman ne räpsii ja sitten ilmoitetaan että nyt saa riittää. Eli tässä  alla on nyt ne kohtalaiset kuvat.


Minä ja mun uudet pöksyt 😍

Nämä housut eivät olisi kellekään muulle niin rakkaat kuin minulle, muistan niin jokaisen noista paidoista. Pojat haluvat kuulemma itsekin samanlaiset kotoiluhousut ja noita paitojahan riittä joten ei muuta kuin tekemään.



Ihanaa viikonloppua! Tehkää sitä mikä tekee onnelliseksi!





4 kommenttia:

  1. Tosi kivat housut, jotenkin niin hyväntuuliset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :), elämään on ihanaa keksiä pieniäkin juttuja jotka tuo hymyn huulille!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos :), nyt pitäis pojille tehdä kuulemma samanlaiset :D

      Poista