maanantai 22. toukokuuta 2017

Nyt virkataan mopo!

Jihaa - KiP-tapahtumamme näkyy nyt Knit in Public -sivuilla! Sieltä näet tarkemmin aikataulun ja pieniä vinkkejä ja ohjeita tapahtumasta - meidän osaltamme. KiPin sivuilta voit selata maittain lauantain 10.6. tapahtumia - Helsingissä neuletapaamisia on jo muutama, ja myös Tampereella, Salossa ja Sastamalassa. Jos luet blogiamme muualla maailmassa, ei hätää, tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa! Ainakin Britteinsaarilla, Tanskassa ja Saksassa tapaamisia on vaikka kuinka paljon! Jos missasit meidän aiemman kirjoituksen aiheesta, niin kurkkaa linkistä, mistä on kyse. 



Olemme ennakkoon jo aloitelleet projektia, jotta ehdimme saada myös valmista!

Tavoitteena on päällystää lauantaina 10.6 koko mopo!


Toiveissamme on aurinkoinen kesäpäivä ja piknik Espan puistossa. Löydät meidät jostain päin puistoa: etsi katseellasi lasten leikkimopoa ja ainakin kahta (hassusti pukeutunutta) naista sekä kahta poikalasta. Veikkaan, ettet voi olla huomaamatta meitä ;) Voit myös etsiä tuolta blogin yläreunasta tuttua kiEMura-logoa.

Tavoitteenamme on saada mopo päällystettyä kokonaan jollain tapaa langoista tehdyillä kappaleilla. Kokoonnumme helatorstaina oman porukkamme kanssa valmistelemaan "osia" jo etukäteen, Otamme Espalle mukaan valmiita ja ylimääräisiä virkattuja ja kudottuja paloja ja koristeita; tule tuunaamaan tätä kannettavaa "neulegraffitia" kanssamme! Jos arkistoistasi löytyy kesken jääneitä pieniä neulottuja tai virkattuja paloja, tuo ne mukaasi; testataan, mihin ne voisivat sopia! Voit myös tulla paikan päälle virkkaamaan/ kutomaan kanssamme, ja jos taitosi ovat ruosteessa tai muutoin kaipaat vinkkejä, niin autamme mielellämme! Isoäidin neliön, afrikan kukan tai minkä vain kukan virkkaa taidoista riippuen melkein hetkessä - eikä meillä ole kiire minnekään :)

Ja aina voit tulla meitä vain moikkaamaan tai neulomaan kanssamme vaikka omaa työtäsi. Pääasia on, että voimme viettää aikaa yhdessä neuloen, virkaten, kutoen - mikä ikinä onkaan oma tekniikkasi, taitosi tai intohimosi - julkisella paikalla! 

Miksi? Koska neulominen ja virkkaaminen tekevät hyvää mielelle, kirjaimellisesti ja tutkitusti! 

&


P.s. Jos haluat lisätietoja tai vinkkejä, niin laita kommentti alle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti