perjantai 12. toukokuuta 2017

kiEMura logoja

Kuten meidän blogin kuvauksessa lukee kaikenlaista kokeillaan joten tavoite tällä kertaa oli jos onnistuisin tekemään meidän logosta sabluunaa ja sitten painamaan kangasväreillä kankaalle. En edes muista missä ja millon olen tehnyt vastaavia, siitä on ainakin 20 vuotta (hui ihan järkyttävää sanoa noin, vois luulla että oon  vanha 😆)


Lähdin siis tästä meidän hienosta logosta liikkeele. Muut tarvikkeet olivat leikkuualusta, mattoveitsi ja läpinäkyvää muovia (mä käytin vanhan muovitaskun)

Halusin tekstin suht pienenä ja haastetta se toikin sitten saada leikattua kuvio, mutta mielestäni onnistuin melko hyvin.

Tässä sabluuna leikattuna
Seuraavaksi kaivoin monta vuotta vanhat kangasvärit, olen niitä viimeksi käyttänyt kun pojat oli vielä vauvoja kun tehtiin poikien kämmenistä kuvia paitoihin ja kauppakasseihin. Väri oli melko hyvässä kunnossa joten ajattelin että kokeilen nyt tehdä niillä ja katsotaan mitä siitä tulee. Vielä kaivelin kaappeja ja päätin että paras millä värin saan laitettua on meikkisieni. Eli kaikki mitä tähän hommaan tarvitsin löytyi ennestään kotoa.

Tässä työntouhussa...



Ensimmäinen valmistunut teksti...

Ja sitten kun tehdään niin sitten tehdään liukuhihnalla😉

Tässä niitä nyt on



Vielä kuivumisen jälkeen kankaat piti silittää että kuvio pysyy myös pesussa. Koska väri oli niin vanhaa niin silityksen jälkeen laitoin yhden logon pyykin mukana pesukoneeseen ja onneksi väri pysyi erinomaisesti kankaassa. Nyt sitten vaan ompelemaan logoja vaatteisiin.

Palaan tähän aiheeseen taas myöhemmin uudestaan...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti