keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Pullojen uusi elämä



Kaapista löytyi pari tyhjää pulloa joista sitten sain päähäni että niistä voisi jotain tehdä...ja siitä se idea sitten lähti 😉

Kaikki tarvikkeet mitä olen käyttänyt näihin löytyi minulta ennestään...kaapit siis pursuaa kaikenlaisia askartelutarvikkeita.






 Aluksi liottelin glögipulloa pitkään vedessä jotta saisin etiketit poistettua. Itse etiketti lähti hyvin, mutta liiman kanssa oli haasteita. Siihen käytin tiskiharjaa,karhunkieltä, kynsilakanpoistoainetta ja lopulta sain pullon puhtaaksi.



















Pullon ympärille liimailin kaikenlaista mikä miellytti minun silmään. Pullon sisälle kaadoin hopeanväristä hippua ja sitten rullasin poikieni valokuvan niin että sain sen työnnettyä pulloon sisälle ja onnekseni se asettui sinne nätisti. Sitten kaivelin vielä kaapista pattereilla toimivan kynttilän. Näin valmistui kynttilänjalka ihanalla valokuvalla. (niin ja näissä kynttilänjaloissahan poltetaan sitten vain pattereilla toimivia kynttilöitä)














Seuraavaksi otin käsittelyyn Oodi vapaudelle pullon, siinä on jo pulloon piirretty naisia asut päällä...tämä pullo pitkään odotteli pöydällä inspiraatiota että mitä siitä saisikaan aikaan. Tässä pullossa pääsi helpolla kun etikettiä ei tarvinnut liotella.

















 Tällähetkellä useaan muuhunkin tuotteeseen käytän farkkua joten tämäkin pullo sai farkkuhameen kukilla. Pullon kaulaan liimasin vanhasta kirjasta ja suodatinpusseista tehtyjä miniruusuja sekä sitten väritin pullon naisista joka toisen  (tusseina käytin kangastusseja, kun muita ei ollut käytettävissä jotka olisivat pulloon tarttuneet). Tajusin vasta värittäessä että pullo olisi pitänyt pestä. Väri ei meinannut tarttua kun olin rasvaisilla käsillä sitä käsitellyt, mutta sain lopulta itseäni miellyttävän tuloksen💓







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti