perjantai 22. tammikuuta 2021

Joululahjat lahjakorttina


Lapaset ja villasukatKuten aiemmin olenkin kirjoitellut niin usein minulta saatu lahja on itse tehty. Tänä jouluna annoin töissä omille tiimikavereille lahjakortin, jossa saivat valita haluavatko säärystimet, villasukat vai lapaset. Tiimiin kuuluu minun lisäksi 4 työntekijää. 


Lahjakortit

Yhdeltä unohdin kokonaan kysyä minkä hän haluaa, mutta tein ylimääräisiä lapasia sekä yhdet ylimääräiset sukat, joten hänkin pääsi valitsemaan. Kysellessäni kaksi tiimiläistä halusi lapaset ja yksi villasukat. Villasukissa tiesin heti minkälaiset teen, koska niiden pyytäjä rakastaa kissoja. Oiva valinta oli Lumi Karmitsan yökyöpelisukat. Lapasia tein muutamat Novitan Pohjantähti-lapaset, yhdet perhoslapaset sekä pystyraita-lapasia eriväreillä. "Ylimääräiset" villasukat tein jämälangoista ruttuvillasukat.


Lapaset

VillasukatLahjakorteilla meni kissavillasukat sekä kolmet lapaset. Toiset villasukat sekä yhdet lapaset löysivät myös kodin eli työkaverini halusivat myös ne. 


Sukat omistajalla ja kissan ihmeteltävänä


*********

Eilen illalla minulle pamahti karanteeni, joten tässä menee nyt ainakin puolitoista viikkoa kotona toivoen ettei tartuntaa ole tapahtunut. Vaikka joinakin aamuina miettii ettei millään jaksaisi nousta ja lähteä töihin, mutta tämä epätietoinen olo ei ole yhtään mukavaa. Toivottavasti karanteeni sujuu ilman sairastumista.


Jos tässä karanteenissa saisi myös itselle tehtyä toisen keskeneräisen yökyöpelisukan loppuun. Mitä muuta keksisinkään tekemiseksi? Siivoaminenhan ei ole vaihtoehto 😆

JAKSETAAN VIELÄ OLLA TARKKOJA KORONAN SUHTEEN JA PYSYTÄÄN TOIVOTTAVASTI TERVEINÄ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti