lauantai 20. kesäkuuta 2020

Knit in public 2020





Tästä alkaa Knit in public 2020


Tänä vuonna monet suunnitelmat on joutunut kaatamaan roskakoriin koronan takia. Mietimme pitkään Emman kanssa kuinka järjestämme tänä vuonna knit in public tapahtuman. Itsestäänselvää oli että haluamme tapahtuman järjestää tavalla tai toisella. Päädyimme pitämään tapahtuman etänä eli kuvailimme päivän tapahtumia valokuvin ja videoin instagramiin. Tämä myös haastoi meitä, koska emme olleet aiemmin kuvannet vidoita itsestämme saatika jukaisseet niitä. Yllättävän luontevasti homma lopulta sujui. Muina vuosina olemme viettäneet tätä tapahtumaa aina Helsingissä Esplanadilla esimerkiksi vuoden 2017 knit in public.



Otimme tämän vuoden tehtäväksi taas kukat, minä tein jämälangoista kukkasukkia. 2017 osallistuin Suomi- villasukka kilpailuun (muistaakseni tulin kolmanneksi kilpailussa) ja Novita julkaisi minun kukkasukkien ohjeen myös lehdessä. Itse teen pikkasen eritavalla sukat, kuin ohjeessa. Tärkeintähän ei ole kuinka ne tekee vaan että tekee. Näihin jämälankakukkiin saa käytettyä pienetkin lankakerät. Emma teki samoista kukista omaan ompeluhuoneeseen kirsikkapuun oksaa. 





Toisessa on huovutettu sukkaosa ja toisessa 
ihan tavallinen neulottu sukkaosa











Kirsikkapuun oksa:


Meidän monessa tapahtumassa kulkenut neulegraffiti mopokin pääsi mukaan. Se on nyt hetken asustellut Emman varastossa, joten en ole sitä nähnyt. Oli mukavaa taas muistella mopon tekoa.

Mopot... Nämä on siis ollut minun pojilla käytössä aikanaan, toinen poika lupasi meidän käyttöön omansa.




Me ei oltu Emman kanssa nähty 8 kuukauteen, koska Emma oli ensin pohjoisessa työharjoittelussa ja sitten tulikin korona. Ikävähän on ollut, mutta meidän ystävyyttä ei mikään kaada. 

Meitä yhdistää monikin asia ja yksi on se, että rakastamme kenkiä, joten tietenkin kumpikin laittoi ihanat kengät jalkaan vaikka olimmekin piknikillä meidän takapihalla.





Yksi osa tapahtumaa oli myös, että teimme toisillemme haasteet. 




Haasteet: 
Emman haaste minulle: Tee laatikon tarvikkeista kiEMura tyylinen tuote/tuotteita.
Minun haaste Emmalle: Etsi vitkatun kukan/perhosen ohje ja virkkaa se .





Ja ei muuta kuin hommiin...





Emma opetteli virkatun perhosen 
Minä tein 3 erilaista tuotetta Emman antamaan haasteeseen


Aiemmin kerroin jo että emme olleet Emman kanssa nähneet 8 kuukauteen. Meidän piti nähdä ennen joulua, mutta tuli monta muuttujaa matkalla, niin se tapaaminen peruuntui. Emma yllätti minut nyt täysin tuomalla joululahjan. Sain ihanan jämälankasukat-kirjan ja glögiä.

Joululahjan tutkimista
Glögiä juhannukseksi


Ja kuten tapoihimme kuuluu niin aina pukeudumme kiEMuralle uskollisesti. 




Toivottavasti kaikki, jotka olivat kanavilla viihtyivät ja saivat ideoita tekemisiinsä. Meistä oli niin hauskaa, että ehdottomasti otamme uudelleen tälläisiä etätapaamisia, mutta myös livekohtaamiset ovat vielä mukavampia.


kiEMura kiittää ja kumartaa.


IHANAA JUHANNUSTA KAIKILLE!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti