torstai 30. toukokuuta 2019

kiEMura kukkii taas

Ensi viikon lauantaina on jälleen Knit in Public -päivä, jolloin ympäri maailman kudotaan, neulotaan ja virkataan julkisilla paikoilla. Me kiEMurat olemme menossa kolmatta kertaa Espalle virkkuukoukkuinemme, ja tälläkin kerralla kukkaisissa tunnelmissa. 


Ensimmäisellä kerralla KIPissä kolme vuotta sitten saimme monta uutta ystävää ympäri maailman!

Meidän mopo sai silloin ensi-iltansa, ja on kiertänyt sen jälkeen siellä täällä!


Sain muutama vuosi sitten pari kassillista ylijääneitä trikookuteita, enkä ole keksinyt niistä vielä mitään isompaa projektia. Pikkurullista aloin vuosi sitten virkkailla kukkia, ajattelin niistä ehkä alkuun pannunalusia tai vastaavaa.. Sitten saimmekin idean KIPiin ja keräsimme kaikki eri projekteista ylijääneet kukat viime vuoden tapahtumaamme Espalle.


Kukkapino jämätrikoolangoista

Viime kesäkuussa keli helli meitä, ja mopo sai kaverikseen kukkia!


Nyt nuo kukat kasataan yhteen matoksi, ja olemme tehneet täytteeksi erilaisia paloja, ympyröitä, sydämiä ja pöllöjä. Tällä viikolla aloitamme palojen yhdistämisen ja viimeistelemme maton 8. kesäkuuta Helsingissä, Esplanadin puistossa.


Väriä pitää olla!


Meidät löytää jostain samoilta nurkilta kuin aiempinakin vuosina, ja toivomme yhtä upeaa kesäpäivää kuin aiemminkin! Tule katsomaan meitä, virkkaamaan tai kutomaan kanssamme, tai liity piknikille kanssamme! Lisätietoja ja aikataulu löytyy tapahtumastamme facebookista. Käy klikkamassa itsesi mukaan tapahtumaan ja seuraa ensi viikolla myös facebookissa ja instassa, miten päivämme etenee, jos et pääse paikan päälle!

Maton tekoon voi myös osallistua: voit tuoda oman palasi Espalle, laittaa sen meille postilla tai tulla virkkaamaan paikan päälle kanssamme! Mattoon käy kaikki trikookuteesta tehdyt palat! 

Ensi viikkoon!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti