maanantai 3. joulukuuta 2018

Pöllökkäät

Pöllökynsikkäiden tarina on tullut jaettua aikaisemminkin ainakin jossain kanavassa, mutta tässäpä se uudestaan! Taisin asua vielä Saksassa, kun näin jossain kuvan korokotiilivirkatuista lapasista tai jostain vastaavista. Elettiin vielä aikaa, jolloin en ollut uskaltanut tarttua sukkapuikkoihin ja voittaa kantapääpelkoani (en kyllä vieläkään saa tehtyä hyvää kantapäätä villasukkiin!), mutta virkkailin kyllä melko ahkerasti. En silti saanut itse tuota krokosuomua onnistumaan omilla kätösillä, joten hihkaisin Marille viestissä, etä oispa tuollaiset mainiot.


Mikäs pöllölaji tämä on..? :) 

Eipä aikaakaan, kun posti toi pehmeän paketin! Jonkin aikaa Mari oli ilmeisesti pyöritellyt ideaa, joka pohjautui vain johonkin netistä löytyneeseen kuvaan, mutta siinä minulla oli edessäni pöllönmalliset kynsikkäät! Kuinka nerokasta, pöllöhömpän ihmisen unelma! Lapset (ja myös koirat) ihastuivat kadulla kynsikkäisiini, ja kun Mari oli alkuun päässyt niin pöllöparvi senkun laajeni.


Pöllö edestä..

..ja pöllö takaa! 

Nämä toimii ihanasti ihan yksinäänkin, ja viluisammalle ohuiden aluskäsineiden kanssa!




Kynsikkäät ovat passeli projekti jämälankojen käyttöön, ja viime vuoden joulumarkkinoilla nämä olivat ehdoton myyntivalttimme. Vasta tänä vuonna keksimme näille nimenkin - ilmiselvät pöllökkäät! :)

Pöllökkäitä ja muita hassutuksia on vielä hankittavissa sunnuntaina 16.12. Koskenrannan Käsityöläisten Joulumarkkinoilta Vanhankaupunginkosken kupeesta! Nämä myyjäiset ovat myös omat lempparini, sillä paikalla on upeita tekijöitä tuotteineen, ja tunnelmaa riittää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti