perjantai 5. tammikuuta 2018

kiEMuran vuosi 2017

Facebook ystävällisesti juuri muistutteli, että vuosi sitten etsimme Marin kanssa muita käsitöihin hurahtaneita ystäviämme liittymään Just niinku Strömsössä -kässäkerhoomme. Olimme jo elokuisen ryhmänperustustapaamisen jälkeen käyneet keskenämme Kirjasta laukuksi -kurssilla, väkertäneet kehyskukkaroita ja joulukoristeita liimalla kovitettavasta langasta. Viinilasillisten kera tietysti ;) Loppiaisena 2017 oli ensimmäinen tapaaminen, joka tosin taisi peruuntua allekirjoittaneen flunssan vuoksi mutta kävimme muutamaa viikkoa myöhemmin yhdessä lankakaupoilla ja kahvittelemassa neulomuksinemme. 

Aina maistuu kakku!


Keväämmällä piirtelimme yhdessä kaavoja, ja aprillipäivänä risteilimme Karnaluksiin ostoksille, ja silloin sai myös myös blogimme ensimmäisen postausaiheensa. Huhtikuussa 2018 onkin siis blogin 1-vuotis synttärit edessä :)

Tahtoo kaiken!

Kerhomme tapaamiset vähenivät kohti kesää, mutta pidimme Marin kanssa lippua.. siis virkkuukoukkuja ylhäällä ja osallistuimme ensimmäistä kertaa vuosittain kesäkuussa pidettävään kansainväliseen Knit in Public -päivään Espalla neulegraffitimopomme kanssa. Tuo päivä oli jännittävä, ja sen jälkeen ei enää ollut paluuta menneeseen hiljaiseloon: meidät oli nähty kaupungilla, ja olimme ääneen luvanneet osallistua myyjäisiin jouluna. Siitä onkin sitten tullut jo kirjoiteltua tänne blogiin enemmänkin. Koostepostaus myyjäisiin valmistautumisesta ja itse myyjäisistä uupuu vielä, mutta on luvassa kunhan nämä loppuvuoden ja vuodenvaihteen pyhät on vietetty.

Syksyllä kerhon tapaamisia ei enää ollut, koska myyjäisiin valmistautumisemme vei ajatukset ja ajan. Tämä oli ehkä hieman itsekästä kerhon muiden jäsenten näkökulmasta, mutta toisaalta ryhmä eli hiljaisuudessa joka tapauksessa. Nyt Justniinkut ovat vaakalaudalla, jatketaanko tapaamisia vai ei, tapaamiskyselyyn osallistui minun ja Marin lisäksi yksi jäsen.. 

Ryhmän ylläpito vaatii jatkuvaa aktiivisuutta, kuten myös blogin! Työn ja koulun ohella aikaa ei ole liikaa. Mutta intohimo ja innostus saavat meidät jatkamaan, ja jos kiinnostusta riittää, mielellämme otamme kerhoomme uusia jäseniä, ja koitamme aloittaa säännölliset tapaamiset uudestaan. Jos sinua kiinnostaa hassu ryhmä, jossa jaetaan ideoita, testataan uusia juttuja ja tavataan silloin tällöin kupposen tai lasillisen parissa niin etsi ryhmämme facebookista (Just niinku Strömsössä -marttakerho) ja pyydä päästä mukaan. Emme lupaa päivittäisiä inspiraatiopostauksia ja hurjaa sääntölistaa, mutta toivomme jäseniltä aktiivisuutta ja iloista mieltä. Jäsenten ei tarvitse osata mitään, pääasia on innostus ja kiinnostus käsitöihin. Tai kenties sinä voit opettaa meille jotain? Lupaamme omasta puolestamme vastata kysymyksiin ja toiveisiin, ja vähintäänkin hyvät naurut, koska emme suhtaudu kokeiluihimme liian vakavasti vaan testailemme kaikkea ennakkoluulottomasti ja se johtaa noihin (ei todellakaan niin kuin) strömsö-tilanteisiin aika usein..! :)

Entä kiEMura sitten? Blogi on ainakin tullut jäädäkseen ja meitä ei pysäytä mikään. Seuraava Tallinnan (Karnaluksin) matka häämöttää jo edessä, ja seuraamme aktiivisesti tulevia kevät- ja kesämyyjäisiä eli meitä tullaan edelleenkin näkemään viihdyttämässä vähintäänkin muita myyjiä eri tapahtumissa ;) On ollut ilo tavata teitä muitakin käsityöläisiä ja kuulla kokemuksianne, ja saada hyvää palautetta ideoistamme. Tapaamme siis vielä!





Tulemme jakamaan siis edelleenkin täällä blogissa kuvia, ideoita ja ohjeitakin erilaisista kiEMuroistamme. Jos näit jotain kiinnostavaa myyjäisissä, ja haluaisit lisätietoja jostain tuotteesta niin laita meille viestiä! Ja jos toivotte meiltä jotain erityistä vinkkiä tai aihetta niin kuulisimme niistäkin mielellämme! 

Idearikasta, hauskaa ja ennakkoluulotonta vuotta 2018 juuri Sinulle! kiEMura jatkaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti