torstai 14. joulukuuta 2017

Vielä kerran..!

Ihan ensin suuri kiitos kaikille teille, jotka kävitte moikkaamassa meitä Naisten Joulumessuilla viime viikolla! Meillä oli tapahtuman suhteen kolme toivetta: saada ihmiset hymyilemään (taisimme onnistua :), saada kiEMuraa näkyville (tässäkin taidettiin onnistua) ja saada messujen osallistumismaksu takaisin (tämäkin toteutui, vaikka messuilla olikin mielestämme todella hiljaista). Kirjoitamme ajatuksia myyjäisiin osallistumisesta kunhan pääsemme hieman rauhoittumaan, tiedossa on nimittäin vielä jotain uutta tälle vuodelle..

Joulutuotteita jäi vielä sen verran, että päätimme ilmoittautua mukaan Koskenrannan Käsityöläisten joulumarkkinoille. Tapatuma järjestetään tulevana sunnuntaina 17.12. Vanhankaupunginkosken äärellä Helsingissä, ravintola Koskenrannan Wirtaamo-juhlasalissa. Tuossa linkin takana on enemmän tietoa tapahtumasta ja paikasta (ruokaa! poniratsastusta!). Jos pukin kontista siis puuttuu vielä jotain niin meillä on sunnuntaina mukana joulu- ja pakettikortteja, joulukoristeita - vähän erilaisempiakin - sekä tietysti kivoja lahjaideoita ihan vaikka sulle itsellesi ;) 




Meidät tunnistanee taas jo kaukaa, toivottavasti tavataan taas! Tule moikkamaan meitä, ja jos vinkkaat, että seuraat meidän blogia, saatat saada yllätyksen! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti