maanantai 10. heinäkuuta 2017

Emman haaste vastaanotettu

Kesä on jo hurahtanut pitkälle. Kaikkea on tullut touhuttua myös käsitöitä. Nyt pieni teksti Emman edellisestä haasteesta jonka otin vastaan. En nyt pysty osoittamaan kuin vähän mulla yksittäisistä farkuista jää jälkeen, koska käytän useita eri farkkuja töihini samanaikaisesti eli niitä on palasina laatikko täynnä. Jonain päiväne ne kyllä kaikki on käytetty 😊


Ensimmäinen isompi työ jonka tein viime talvena farkkupalasista oli kellohame. Alla muutama kuva siitä. Muutamat 50-luvun bileet on tullut tuolla asulla käytyä ja tulevaisuudessa varmasti lisää.



Minä ja minun hame



Hame takaa


Sitä pikkusäläähän farkuista tietenkin tulee paljon kun leikkaa tarvittavan kokoisia paljoja milloin mihinkin. Ensimmäisenä ajattelee että roskikseenhan se sälä menne, mutta aina siitäkin voi keksiä vaikka ja mitä. Pienemmistä palasista ompelin taas isomman kankaan ja siitä sitten tein juhlalaukun.
Juhlalaukku

Jokaisissa farkuissahan on vyölenkkejä, lahkeissa paksut saumat sekä vyötärökaitaleet. Näistä saa oivallisia koruja. Lisäsin vielä osaan sormuksista "timantti- niitin.


Tässä osa koruista mitä olen tehnyt.

Käsukoru vielä avonaisena.


Viimeisin mitä olen tehnyt jämäpaloista on joulukortti kokeilut,,,pianhan se joulu jo ovella kolkutaa.



Näitä sitten tekemään, ettei tänä vuonna jää kortit lähettämättä
 Viime vuonna aloitin askartelun liian myöhään


Kuten huomaatte niin pienestäkin palasta kangasta voi keksiä vaikka ja mitä. Päivässä saisi vaan olla monen monta tuntia lisää, jotta voisi kaikki ideat toteuttaa. Mutta yritetään meistä jokainen tavalla tai toisella uusiokäyttää vanhoja tavaroita. 

2 kommenttia: