tiistai 5. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukku 5

Farkkujen leikkelystä tulee paljon jätettä, kuten kirjoitin kesällä. Taskut ja lahkeet on helppo käyttää nopeasti uusiin tarkoituksiinsa, mutta toisinaan saumaa jää käyttämättä. Ei tosin meillä (paitsi joskus tuota tikkaamatonta sisäsaumaa, jolle ei oikein keksi muuta käyttöä kuin matonkude..). Korut tulivat kiEMuroihin mukaan nopeasti, ja ainakin allekirjoittaneella on myös laatikot täynnä vanhan koruinnostuksen jäljiltä erilaisia korujen osia: lukkoja, välirenkaita ja riipuksia.


Pinnejä ja korvakoruja

Aiemmista postauksista tuttuja rannekoruja. Vasemmalla olevaa korua olen käyttänyt
kesästä asti, se hieman rispaantuu käytössä, mutta omaan silmääni se vain kaunistuu vanhetessaan..




Kirjoistakin oli pakko keksiä jotain kivaa..


Isoäidiltä lapsenlapselle <3



Kuten moni idea meillä, nämäkin lähtivät rönsyilemään aika paljon, ja myyjäisiin tuleekin melkoinen valikoima erilaisia koruja, niin farkusta kuin muistakin vanhoista nippeleistä ja napeista. Koruissa monet osat ovat uusia, eli ihan kaikkea ei meidänkään loputtomilta tuntuvista varastoista löydy, mutta olemme koittaneet hyödyntää kaiken mahdollisen - vanhoista ompelukoneen puolista Mummin nappivarastoon.

Tervetuloa tutkimaan koruja tarkemmin Naisten Joulumessuille, nähin kuviin ei millään mahtuneet kaikki variaatiot! Instan puolella on vilahdellut lisää kuvia kesän aikana syntyneistä ideoista.


*    *    *    *    *

kiEMuran ihka ensimmäinen arvonta:

Voit voittaa kuvan pöllö kynsikkäät. Osallistuminen onnistuu kiEMuran facbook sivulla, ohjeet kilpailuun ovat myös siellä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti