tiistai 19. toukokuuta 2020

kiEMura kukkii tänäkin keväänä!

Erikoinen kevät on peruuttanut ja muuttanut monta tapaamista ja tapahtumaa, mutta me kiEMurat päätimme, että korona ei estä meitä kukkimasta ja osallistumasta Knit in Public -päivään! Jos KIP ei ole tuttu, käy kurkkaamassa meidän postaus kolmen vuoden takaa, ja vaikkapa samalla ensimmäisen osallistumiskertamme kuvia ja kuulumisia. Kolmena vuonna olemme olleet Espan puistossa vaatteinemme ja neulegraffitimopomme kanssa - ja nyt neljännellä kerralla luvassa on lisää hauskuutuksia! 



Tänä vuonna KIP järjestetään lauantaina 13. kesäkuuta. Tulemme viettämään tätä perinteeksemme muodostunutta päivää vastuullisesti ja ajankohtaisia ohjeita noudattaen. Emme ole vielä päättäneet, lähdemmekö yhdessä ihmisten ilmoille virkkailemaan kiEMura-kukkasia, mutta sen tiedämme jo, että ohjelmaa on luvassa!



Ensinnäkin haastamme teidät kaikki kokeilemaan virkkausta kanssamme. Mari osallistui muutama aika sitten Novitan kilpailuun Kukka-sukillaan, ja nyt me haluaisimme opettaa tuon kukan tekemisen teille, jotta voimme kaikki virkata vaikka jämälangoista ystäville ja rakkaille käsintehdyn tervehdyksen! Linkin takaa löytyy kukan ohje sekä kuvana että tekstinä. Marin tapa tehdä kukka on hieman ohjeesta poikkeava, mutta tuolla pääsee alkuun ja harjoittelemaan! Mari lupasi meille lisää valokuvamateriaalia eri vaiheista - joudun minäkin vielä harjoittelemaan hieman, kuinka nuo kiEMurat nyt menikään! :)



Koitamme haastaa itsemme myös KIPin aikaan parillakin tavalla: tulemme tekemään live- ja videomatskua (kääk!) päivän tapahtumista ja haastamme toisemme pienellä yllätyshaasteella, jonka suoritamme tietysti niin, että pääsette katsomaan, mitä haasteista löytyy ja miten niissä onnistumme.

Vielä pinnan alla kuplii, ja mietimme, pääseekö ihana mopomme mukaan tapahtumaan - jätetään tämä yllätykseksi vielä, mutta kannattaa seurata päivän tapahtumia tuolloin kesäkuun 13. päivä - ehkä pääsette kisailemaan kanssamme, missä ikinä vietättekään Knit in Publicia!

kiEmuran kukkivan julkivirkkauspäivän kruunaa tietenkin piknik-meininki. Viime kuukausina ainakin allekirjoittanut on oleskellut ulkoiluvaatteissa ja verkkareissa, joten odotan innolla mahdollisuutta pukea tyllit ja korkkarit jalkaan ja vähän kikertää tukkaa! Toivotaan, että tuttuun tapaan päivästä tulee aurinkoinen ja lämmin <3



Silmä tarkkana siellä kotosalla ja me hihkaistaan heti hep! kun saamme tapahtuman tiedot julkaistua Facebookin puolella! Jos sinulle tulee ideoita tai toiveita tapahtuman suhteen, niin laita kommenttia alle tai viestiä facen tai instan kautta!

Kesä tulee, olkaa valmiina! 

 


1 kommentti:

  1. Jee, löytyihän tällainen rohkeaksi luokiteltava tapahtumapaljastus! Vuonna 2005 oli ihka ensimmäinen KIP-päivä. Espalle sen järkkäsin ja ihan kivasti porukkaa tuli paikalle. Taidanpa nyt tulla teidän tapahtumaan.

    VastaaPoista