torstai 18. tammikuuta 2018

Aivot narikkaan käsitöitä

Käsitöitä on tullut tehtyä ihan pienestä asti, joten ihan normaalit villasukat sekä virkkaaminen sujuu ilman suurempaa ponnistelua, siitä siis otsikko. Onhan tässä jo ehditty lähes 40 vuotta harjoitella.

Nämä käsityöt sopii hyvin näin alkuvuodeksi siksikin, kun ajatukset ovat kiEMuran jatkossa. Pohdimme minkälaisia tuotteita alamme valmistamaan. Nyt pitää olla käsityö mihin ei tarvitse liikaa ajatusta antaa.



 Tämän kuvan laitoin alkuvuodesta omalle Insta tilille ja siihenhän muutama sukulaiseni heti kommentoivat oman jalkansa kokoa eli olivat vailla villasukkia. Koska minun oma varasto on pullollaan villasukkia, niin ajattelin että nyt on sopiva hetki saada yksi ihminen iloiseksi.




















Tälläiset niistä tuli. Onneksi löytyi serkkuni osoite ja posti vielä löysi perille niin sukat saivat uuden onnellisen omistajan.






















Seuraava aivot narikkaan käsityö on itselle peitto jämälangoista. Minulla yllättäen on kertynyt hirveesti jämälankoja, suurinosa on 7 veljestä lankaa, mutta muitakin suunnilleen samanpaksuisia lankoja löytyy.










Tässä muutama rivi tehtynä, väriä vaihdan ihan mikä hyvältä tuntuu. Ei siis mitään suunnitelmaa, peiton leveyteenkin päädyin fiiliksen mukaan.



















Tässä jo vähän enempi virkattuna. Eli ihan teen vaan pylväitä pylväitten perään. Ja tämä projekti voi kestää pitkään. Heti kun kiEMuran tuotteet selviävät alkaa keskittyminen niihin, mutta tähän peittoon voi aina palata kun siltä tuntuu. Laitan kyllä tulevaisuudessa valmiista peitosta kuvia tänne ja kiEMuran Instaan.










Ihanaa lumista tammikuuta kaikille...saatiin vihdoin lunta myös tänne eteläänkin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti