sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Takin uusi elämä

Viime lauantaina vietettiin korjausmaratonia, johon kiEMura myös osallistui (Emma on luvannut kirjottaa tapahtumasta enempi ja esitellä tuotteet joita korjailimme)


Tuunattava takki.
Tänään päätin jatkaa samalla aiheella. Minulla on ollut muutaman vuoden ulkoilutakki vaatehuoneessa käyttämättömänä, takin olen ostanut yli 10 vuotta sitten. Syy siihen käyttämättömyyteen on muutamat kertyneet lisäkilot ja lasten syntymä levitti minun lantiota niin, että takki kiristi ikävästi. Yläosa takista oli täysin sopiva.


Poikien vanha ulkohaalari.


Vaatehuoneesta minulta löytyy vaikka ja mitä tarviketta, vanhaa vaatetta ym. Joten lähdin miettimään mikä voisi olla sopiva kangas takkiin. Löytyi poikien vanha vaaleansininen Reiman ulkoiluhaalari.


Haalarin hihoista leikkasin sopivat kaitaleet jotka kiinnitin takin sivuille. Takkiin leikkasin viillot sivusauman myötäisesti melkein kainaloon asti.

haalarin hihatrohkeesti vain leikkaamaan takkia...
...paluuta ei enää ole.

Ompelin kolmion muotoiset kaitaleet sivusaumaan ja niin minulla on taas sopivan kokoinen takki.Tuunattu takki
Kuva itsestä on tarkotuksella näin kaukaa,
näytän todella siltä että tänään on vain kotipäivä...


Viime viikonlopulta esittelen yhden tuotteen, jonka valmistin korjausmaratonissa. Siihenkin käytin poikien vanhoja ulkovaatteita,  Reiman ulkohousut. Housuista tuli minulle kestokassi.
Kestokassi ulkohousuista.
Näistä lähdettiin:
Ulkohousut ja farkkuaMuistathan että monen vaatteen voit vielä korjata tai tuunata. Ennenkuin heität vaateen pos niin mieti voisiko sitä vielä käyttää johonkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti