sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Gangsteri 20-luvun tyyliin

Viikko sitten vietettiin isosti Emman vanhenemista. Teemana oli 20-luku ja toiveena oli että kaikki vieraat myös pukeutuisivat teeman mukaan. Järjestelyjä juhliin on tehty tässä koko tämä vuosi hiljalleen, suurimman työn tietenkin Emma on tehnyt. Itse lähdin miettimään mikä voisi olla sopiva asu juhliin, halusin jotain muuta kuin perinteisen 20-luvun mekon. Pinterestiä tuli taas selailtua ja bongasin muutaman gangsteri asun naisille ja siitähän se idea sitten taas lähti. Halusin hienon asun, mutta en jaksanut lähteä tekemään alusta asti asua. Vaatehuoneen kätköistä löytyi samettinen bleiseri sekä Emman minulle minun 30 vuotis juhliin tekemä asu. Hame ei todellakaan enää mahtunut päälleni, koska yli 10 vuotta sitten olin hyvin laiha. Onneksi Emma oli aikanaan jättänyt isot saumanvarat. Kun purin saumat ja ompelin hameen uudestaan kasaan tehden vähän muutenkin muokkauksia niin sain sopivan kynähameen. Oli jotenkin ihana idea saada Emman juhliin käyttöön hame jonka alkujaan Emma on minulle tehnyt. Paidan ja hatun löysin kohtuuhintaan kaupasta ja kengät löytyivät jo ennestään kaapista.

Juhlissa meistä kaikista vieraista otettiin valokuvat valokuvaaja Michael Ekblomin toimesta

Gangsteri asu




Pitihän gangsterilla olla myös ase, kaivelin poikien laatikoita ja löysin vesipyssyn. Ja jostain projektista oli jäänyt mattamustaa maalia. Maalattuani pyssyn mustaksi totesin sen olevan aivan liian oikean näköinen, joten koristelin sen vielä punaisella glitterillä.

vesipyssy

pyssy maalattuna


tuunattu pyssy


Pitihän asusteet ja korutkin olla asun väreihin sopivat joten tein myös ne itse:







Tässä kuvat asusta mistä tein hameen:

Minä omissa 30 vuotis juhlissa

 Kyllä sitä on muuttunut aika paljon tässä yli kymmenen vuoden aikana. Asu oli kaksiosainen, joten nyt tähän projektiin tuli käytettyä vain hameosa.















Tässä lopputulos




Bileet olivat aivan huiput💓


































2 kommenttia:

  1. Lopputulos on kyllä upea :) Upea gangsteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Melissa, oli mahtavaa kun kaikki vieraat olivat pukeutuneet teeman mukaisesti :)

      Poista