sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Iltalaukku

Mulla on vähän kiireitä pidellyt tässä viimeaikoina. Opinnot ovat muutamaa viikkoa vaille valmiit ja sit suuntaankin täysin uudenlaisiin työpaikkoihin missä ennen olen ollut. Vähän kyllä jännittää, mutta odotan sitä innolla.


Eilen kun sain kirjalliset osiot opiskeluista valmiiksi päätin puhdistaa ajatukset keskittymällä ompelemiseen. Aikoja sitten ostin laukun kehyksen Vantaan Sinellin outletistä. En edes muista paljon niistä maksoin, mutta en montaa euroa. Olen haudutellut ajatusta mitä voisi tehdä. Lopulta päädyin siihen, että olihan se tähänkin työhön käytettävä farkkua.

Yhteensä tarvitsin neljän farkkujen vyötärökaitaleet, laukunkehyksen, tukikangasta, vuorikankaan ja yhden farkkujen takataskun laukun sisälle taskuksi.




Työtä lähdin tekemään ajatuksella....kokeillen siitä tulee hyvä. Olen näitä kehyslaukkuja jonkinverran tehnyt, joten periaate oli hallussa. Pussukan valmistutta liimasin kehyksen siihen kiinni. Ja täytyy sanoa, että rakastuin heti minun uuteen iltalaukkuun. Heti ensi viikonloppuna ottan laukun käyttöön, kun ihanien rakkaitten ystävieni kanssa lähdetään vähän juhlimaan.









kiEMura toivottaa etukäteen kaikille ihanaa ystävänpäivää!






4 kommenttia:

  1. Hei, jaoin ihanaisen pikkulaukkusi Kiepauksen fb-sivulle :) Sivulla on linkki Kiepaus-ryhmään, jonne olet lämpimästi tervetullut jakamaan kierrätysideoitasi!

    https://web.facebook.com/kiepaus/

    VastaaPoista
  2. Hieno iltalaukku, kiva kierrätysidea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mahdollisimman paljon onkin tavoitteena kierrättää.

      Poista