sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Kohti joulua

Niin kuin viime vuonnakin, kiEMuran joulu alkoi jo aikaisin tänä vuonna; kesällä joutuu jo aloittelemaan viimeistään, jos meinaa olla kärppänä joulumyyjäispaikkojen ja myyntikamojen kanssa.

Övre Nybacka Vantaalla on allekirjoittaneelle tuttu paikka, siellä on juhlittu mm. yhdet valmistujaiseni. Aivan ihana ja tunnelmallinen paikka pienille juhlille, vink-vink! Kun vuosi sitten tajusin siellä olevan vuosittaiset joulumyyjäiset (jotka on minulta vantaalaisena menneet ihan ohi, vaikka kyseessä on pitkä perinne), olimme kärppänä kyttäämässä meille myyntipaikkaa jo alkusyksystä. Kannatti: paikat loppuivat aika pian, pihamaalle olisi vielä mahtunut muutama myyjä, mutta me hameissamme kaipasimme kuitenkin sisälle lämpimään!

Vantaalta siis alkoi kiEMuran joulu sitten konkreettisesti, ja meille osuikin todella kaunis pakkaspäivä, joka houkutteli paikalle paljon väkeä. Hieman kateellisina seurasimme vierestä, kun Marttojen leipomukset katosivat parempiin suihin, sillä vaikka ihmisiä ja kiinnostuneita oli paljon, jäi myyntimme melko pieneksi. Tunnelma oli silti katossaan, ja saimme paljon uusia seuraajia tuon lauantain johdosta!


Övre Nybackan järjestelyt olivat hyvät,
saimme kivan nurkkapaikan läheltä lämpöpattereita :)

Pöllöjä ja farkkua, niistä meidät tunnistaa!


Laukkutehtaamme on testannut jos jonkinlaista mallia..!

Vaatteita emme saaneet mahtumaan mukaan,
mutta tonttulakit olivat tämän kauden uutuus!

Joulua ilmassa ihan selvästi!


Seuraavat myyjäiset olivatkin sitten tutut, Koskenrannan käsityöläisten joulumarkkinat olivat meidän viime vuoden suosikkitapahtuma, ja niin tänäkin vuonna äänestäisimme! Tila on kiva ja väljä, ja vaikka myyntipaikkoja oli enemmän, käytävät olivat edelleen leveät kulkea myös lastenrattaiden tai isomman porukan kanssa! Ihan yhtä hyvää paikkaa emme onnistuneet saamaan tällä kertaa, mutta ei meitä varmaan voi olla huomaamatta..! :D Palautteesta päätellen meistä pidettiin, ja muutama kävijä sanoikin ääneen meidän pöytämme olevan mainioin - suuret kiitokset siitä! <3


Rakentelu vie aina melkein tunnin, purkuun ei sitten menekään kuin vajaa puolikas..

Kaikenlaista herkkua pitää olla, meidän pöydän ääressä kuluu aikaa..! :D
Ehkä vähemmän voisi olla myös enemmän..



Vanhankaupungin koskella riittää tutkittavaa muutenkin!


Palaute oli muutenkin positiivista, ja vuoden ihanin asia oli se, kun eräs asiakkaamme laittoi meille myyjäisten jälkeen viestiä, ja kyseli hameittemme perään - selvästikin saisimme olla rohkeampia ja tuoda näitä omia suosikkejamme esille kunnolla! Ehkäpä vuonna 2019 kiEMura nouseekin esille ihan uudella tavalla.. ainakin meidän suunnitelmissa siintää isommat kuviot!

Jos kävit myyjäisissä ja näit jotain kiinnostavaa, laita meille viestiä täältä blogin kautta, tai Facebookissa/ Instassa, nettikauppaa meillä ei vielä ole! Kaikkea myyjäiskamaamme emme ole kuvanneet, mutta kaiken perään saa kysellä! Koitamme saada jonnekin esille enemmän valikoimaamme ensi vuoden puolella.





Toivotamme Teille Jokaiselle 
ihanaa, lämmintä, hauskaa ja rauhallista joulua, 
sekä inspiroivaa ja pirskahtelevaa uutta vuotta! 

Kiitos, kun olette seuranneet tarinaamme; 
teidän ansiostanne se tulee jatkumaan edelleen <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti