perjantai 9. marraskuuta 2018

kiEMuran ensimmäiset sataset!

Tuossa Halloweenin alla askarreltiin tuleviin joulumyyjäisiin muutama joulukortti lisää. Me saatiin kyllä melkoinen sotku taas aikaan! Mutta sen kerran kun levittää askartelukamat niin tehdään se sitten kunnolla. Muutama kymmenen korttia saatiin aikaan, muutama uusi idea tuli toteutettua, ja toistettua myös viime vuoden hittiä, tuota valokuvatulostetta..


Leimoja ja tulostusta

Liimaa ja silppua

..ja kuivattelua kaaoksen keskellä.


Samalla siinä huomattiin, että meillä on Facebookin puolella jo kohta sata seuraajaa! Instassa satanen meni jo rikki huomaamattamme.. Ja mitä, blogin viimeisin kirjoitus oli meidän sadas!! Kuinka huikealta tuntuu, että meidän kierrätysideat on kiinnostaneet niin montaa seuraajaa, ja täällä blogin puolellakin käy välillä satoja kävijöitä kerralla.. KIITOS teille kaikille siitä!

Ajateltiin laittaa kiEMuran Facebookin puolelle pieni arvonta, käy tykkäämässä meidän sivusta ja kun sata seuraajaa menee rikki, niin arvomme kaikkien seuraajien joukosta yhdelle meidän tuoreen kuuden joulukortin setin!

Kortit on neliön mallisia ja on avattavia, voit kirjoittaa sisälle oman tervehdyksesi, ja jokaisen kortin mukaan tulee myös kuori. Kuusi erilaista mallia, jotka näkyvät alla. 




Joulumarkkinoille osallistumme tänä vuonna kaksi kertaa; muutaman viikon päästä lauantaina 24.11. on Vantaalla Övre Nybackan joulumarkkinat, ja sunnuntaina 16.12. olemme Koskenrannan Käsityöläisten joulumarkkinoilla Vanhankaupunginkoskella. Molemmat tapahtumat löytyvät Facebookin puolelta. Tulkaa moikkaamaan meitä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti