lauantai 20. lokakuuta 2018

Kamala ovikranssi

♫♪ This is Halloween ♪♫

(Kuva Google-haun tulos)

Jos Mari ei tuossa aiemmin ollut niin innostunut Halloweenista, niin meikäläinen taas on aivan kaheli kurpitsamaanikko! :D Lempielokuvani lapsesta asti on ollut Painajainen ennen joulua (The Nightmare Before Christmas). Odottelen Tenavien Epun lailla Kurpitsakuningasta. Edelleen, joka lokakuu. Kurpitsojen haaliminen, kaivertaminen ja koristelu on tänä syksynä jäänyt toistaiseksi vielä tekemättä, mutta onhan tässä vielä aikaa.

Jokasyksyinen jatkoprojektini on halloween-ovikranssi, jonka olen koristellut itse ja siihen tulee joka vuosi jotain lisää. Kranssin pohjana on kaupasta hankittu pajukranssi, jonka olen spray-maalannut mustaksi. Samalla maalasin joukkoon muutamia leluhämähäkkejä. Oranssit nauhat olen ostanut jostain poistomyynnistä. Oikeasti vihaan oranssia väriä, paitsi Halloweenina ja syksyllä :D


Pöö!


Toissavuonna joukkoon taisi tulla noita glitter-pääkalloja, ja tänä vuonna kävin hamstraamassa Koiramäen Pajutallilta mustan korpin ja pari valkoista kurpitsakoristetta. Näillä mennään tänä vuonna. 




Ja tuon lempielokuvani tavoin Halloween ja lokakuu johdattelevat kohti joulua, ja niin me kiEMuratkin olemme jo jouluvalmisteluissa - tätä kirjoittaessani on toinen jalka jo oven välissä kohti askarteluiltaa Marille! kiEMura osallistuu tänä vuonna kaksiin joulumyyjäisiin, joten muistapa klikata itsesi kiEMuran Facebook-sivuille, ja sieltä pian avautuviin tapahtumiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti