keskiviikko 8. marraskuuta 2017

kiEMura Naisten Joulumessuilla

Kauan ollaan tätä suunniteltu, työstetty ja odotettu, ja ihan kohta pakkaillaan tavaroita kasaan, ja suunnataan kohti Naisten Joulumessuja. Jännittää! Alle kuukausi aikaa; ompelukoneet surraa, liimaa kuluu, leimasin paukkuu ja laatikot ja laukut täyttyy myyntiin tulevista tavaroista..! 





Olisi tosi kiva tavata teitä meidän lukijoita ja seuraajia, joten jos olette tulossa ostoksille, niin tulkaa moikkaamaan meitä! Paikkana siis Wanha Satama Helsingissä ja ajankohta 6.-10.12.2017. Meidät löytää C-salista paikalta 72. 

Ja jos pöytäkarttaa ei osu silmiin, niin ei hätää: me luvataan, että tunnistatte meidät, etsikää vain kahta hassusti pukeutunutta naista ;) Farkkua nimittäin on luvassa sekä myyntipöydässä että meidän päällä. Ja jos et farkusta materiaalina innostu, niin ei hätää: meillä on myös virkattuja juttuja myynnissä, ja paljon joulukoristeita ja -kortteja, somisteita ja koruja - muustakin kierrätysmateriaalista kuin farkusta.

Jos et pääse messuille, niin käy seuraamassa messupäivien tunnelmia meidän Facebookissa, ja Instagramissa. Tänne blogiin laitetaan varmasti myös kuvia ja ajatuksia siitä, miten tapahtuma sujui, ja miltä meidän tulevaisuus näyttää. Ensimmäiset myyjäiset koskaan, tämä on meidän näytön paikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti