keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Muutama pari farkkuja ja hyvä peruskaava = monta asua!

Tuttu tilanne: juhlat tulossa ja kaapista ei löydy mitään innostavaa, eikä kauppojen valikoima tarjoa sen parempaa. Silloin lyödään viisaat päät (?) yhteen ja tehdään itse - juuri sellainen mekko, jonka haluaa. Itse tein tätä ennen enemmänkin, mutta nyt kun hääkutsuja ei enää satele (montaa) joka kesälle (eikä niihin toki sovi mennä kaikkiin samassa asussa), niin mekkovarastoni on tiivistynyt muutamaan hassuun.. On aika herättää mekko- ja hamekausi taas henkiin!



Mari on melkoinen puuhanainen, tekee mekon käden käänteessä!

Pikkujouluista se kaikki lähti..!


Keväämmällä sama mekon kaava taipui hameeksi ja topiksi; tällä kertaa muutama pari farkkuja päätyi kankaaksi ja siitä uusiksi vaatteiksi:






Ja piankos taas keksittiin, että tanssimaan pitää päästä, ja koska kesä on aivan tuossa nurkilla, niin päätettiin ottaa hieman enemmän kuvia ennen tangon ja rokin taikaa!


Tyllit kiEMuralle ja tanssimaan!

Hame sai kaverikseen edelleen samalla kaavalla tehdyn trikootopin.

Laukku on Marin toisen pojan vanha bleiseri!

Tietenkin kiEMuraa!

Itselläni farkuista ja sammareista tuunattu hame

kiEMuralla tämäkin!


Kierrätys onnistuu siis korjaamisen, tuunaamisen ja uudeksi tekemisen lisäksi myös hyvillä pohjakaavoilla - kankaita ja leikkausten paikkaa vaihtelemalla yhdellä kaavalla (ja kasalla farkkuja ja ylijäämäkankaita) saa aikaan monta uutta ja erilaista asua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti